Nieuws en blog berichten


 VOER VOOR JE BOTTEN, KOOLHYDRAATARME ANDIJVIESTAMPPOT

 

Nu dat we niet naar fit20 kunnen, missen we de prikkel om onze botten sterker te maken. Door je botten te belasten gaat je lichaam vanzelf werken aan verbetering van botstructuur en botmassa. Gelukkig kan je ook met voeding je botten versterken, ook verslechteren overigens... De do’s en dont’s vind je bij dit recept..

VOEDING ALS AFTREKPOST

 

Uitgaven voor een dieet op voorschrift van een diëtist zijn aftrekbaar als specifieke zorgkosten.

Daar zijn natuurlijk wel regels aan verbonden...  Lees meer.

LASAGNE BOLOGNESE

 

Deze vegetarische en gelijk glutenvrij lasagne bolognese heeft lekker veel eiwitten doordat de lasagne bladen van linzen en zilvervlies zijn gemaakt...  Lees meer.

Goede voornemens

In de maand januari had ik van alles geprobeerd, toen niets bleek te helpen was ik radeloos. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een PS Food en Lifestyle center. Mijn afslankcoach vertelde mij over PS Food en Lifestyle . In het begin was ik een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar.... Lees meer.Mediterrane boerenkool

Heerlijk het is weer stamppot tijd!! Aardappelen en boerenkool zijn ook gezond. Alleen de aardappel is een beetje je vijand als je zou willen afvallen en ook omdat we over het algemeen te weinig groenten eten. Vooral met de stamppotten wordt het lastig gevonden om genoeg groenten te eten. De verhouding tussen de aardappelen en boerenkool wordt, zoals de meesten deze kennen, als perfect ervaren.  Daarom dit recept, ... Lees meer.


Marjolein over PS Food en Lifestyle 

Ik heb al eerder diëten gevolgd maar ben eigenlijk nooit veel afgevallen en daarna kwam ik ook steeds weer aan. Door een vriendin kwam ik met PS Food en Lifestyle in aanraking. Zij had iemand ontmoet die met haar hulp en PS Food en Lifestyle heel veel was afgevallen en erg enthousiast was over het programma, en dan met name de coaching.  Lees meer.


Overheerlijke brownies

Super makkelijk en ontzettend lekker recept! In tien minuten kan je het in de koelkast hebben staan. Uiteraard kun je van het ‘deeg’ ook balletjes draaien, maar dat kost wat extra tijd. Variëren met andere ongebrande noten kan natuurlijk ook heel goed...

Lees meer.


KARIN SCHRIJVER WEER IN BADKLEDING

Voordat ik met PS Food en Lifestyle begon, was ik niet blij met mijn lichaam. Ik heb eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, maar niet overdreven. Toen vorig jaar de zomer begon ging er bij mij een knop om, ik moest namelijk weer in badkleding.... Lees meer.

PS Food en Lifestyle center

“Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. Met PS Food en Lifestyle werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Ik coach je bij het bereiken van het gewenste streefgewicht en ik leer je oude eetgewoontes te vervangen voor verstandige en verantwoorde eetgewoontes. Je staat er niet alleen voor, maar we doen het samen. Gedurende de gehele afvalperiode, maar ook de periode erna. “ Lees meer.