PS Food & Lifestyle

Ben je klaar met de moeilijk vol te houden (crash)diëten en de daarop volgende jojo-effecten? Het eenzijdige niet lekkere eten? 

Wil jij afvallen zonder dat het je enige moeite kost en je geen hongergevoel krijgt? Wil jij na het afvallen op gewicht blijven? 

Dit kan doordat je bij dit afslankprogramma niet minder maar anders gaat eten en werkt ook als je niet sportief of mobiel bent. 

Dit afvalprogramma is ook goed te volgen als je diabetes hebt,

dit doordat je door mij als diëtist begeleid wordt.  Velen zijn je voorgegaan, lees hier hun ervaringen.

 

Door het volgen van dit wetenschappelijk onderbouwd afslank-programma val je op een gezonde manier snel af in vetmassa. Dit gebeurt door het onthouden van koolhydraten en het toevoegen van eiwitten. Door het toevoegen van eiwitten behoud je je spiermassa (dit in tegenstelling van crash-diëten). Drie dagen na de start van dit afslankprogramma zijn de aanwezige suikers in je lichaam volledig opgebruikt. Mits er geen nieuwe koolhydraten worden gegeten is je lichaam genoodzaakt je vetreserves als energiebron aan te spreken. Dit betekent dat je lichaam je vetreserves omzet in bruikbare energie. PS Food en Lifestyle is dus geen (crash)dieet en heeft ook geen afslankshakes. 

Het afslankprogramma is door een diëtist zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig is in te passen in je dagelijks leven. 

Om op je streefgewicht te komen en op lange termijn te blijven, volg je drie fases onder langdurige persoonlijke begeleiding.

 

Fase 1: het afvallen

In de eerste fase ga je actief aan de slag met met verliezen van gewicht. Om het afslankprogramma goed op jouw persoonlijke situatie af te stemmen heb je eerst een uitgebreide intakegesprek met mij. Tijdens het intakegesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Je begint met een starterspakket, een uitgebreid pakket met een variatie van 46 PS Food en Lifestyle producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Compleet met voorbeeld weekmenu en overheerlijke recepten voor een goede start van het programma. Probeer uit wat jij lekker vindt en stel daarna zelf je menu samen of gebruik het PS Food en Lifestyle kookboek met voorbeeldmenu's. Daarnaast kom je wekelijks naar mijn praktijk toe voor een weegconsult bestaande uit een lichaamsanalyse, persoonlijk advies en motiverende coaching, waarmee je je doelstellingen succesvol kan behalen. 

 

Fase 2: de overgangsfase

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Dit om het jojo effect te voorkomen. Langzaam aan worden de PS Food en Lifestyle producten vervangen door gewone voedingsproducten.

 

Fase 3: naar een stabiel gewicht en een vitaal leven

Na het behalen van je streefgewicht word je nog een jaar lang begeleid. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PS Food en Lifestyle . 

 

Producten van PS Food en Lifestyle zijn met grote zorg samengesteld en bestaan uit de beste zuivere ingrediënten.

Het PS Food en Lifestyle assortiment bestaat uit circa 140 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in fase 1 worden de producten aangevuld met groenten en vlees, vis. Ook voor vegetariërs is PS Food en Lifestyle geschikt. Je kan dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta met een stukje vis samen met het gezin of 's avonds op de bank genieten van een lekkere snack.

 

Meer informatie over en de ervaringen met PS Food en Lifestyle vind je op www.psfoodandlifestyle.nl.

 

Wil je ook makkelijk afvallen en op gewicht blijven? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek want.... jij kan het ook! Bel naar 06-51609604 of stuur een bericht:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.