Voor mij dit jaar een STRALEND BEGIN

 

Als ik het kan, kan jij het ook!

 

Toen ik begon met PS Food en Lifestyle woog ik inmiddels 100 kg, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Totdat ik een filmpje zag van mezelf tijdens de Nieuwjaarsduik. Ik schrok zo dat ik besloot dat het genoeg was. In de maand januari had ik van alles geprobeerd, toen niets bleek te helpen was ik radeloos. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een PS Food en Lifestyle center. Mijn afslankcoach vertelde mij over PS Food en Lifestyle. In het begin was ik een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar door de fijne begeleiding, de 6 eetmomenten op een dag en de lekkere producten en recepten van PS Food en Lifestyle is het mij heel goed bevallen.

Ik ben nu beland in de laatste fase van PS Food en Lifestyle waarin ik samen met mijn coach ervoor ga zorgen dat mijn gewicht nu in balans blijft. Met mijn nieuwe voedingspatroon moet dat zeker gaan lukken. Ik zit weer lekker in mijn vel en ik ben enorm blij dat ik weer broeken kan dragen met een goed gevoel. Om dit jaar goed te starten heb ik weer een Nieuwjaarsduik gemaakt, maar dan nu vol zelfvertrouwen.

 

Heleen Oevering, -20 kilo.

 

Wat wil jij bereiken? Meer informatie over PS Food en Lifestyle vind je hier.

 

Bel 06-51609604 of mail naar info@dietistmirjamachtereekte.nl voor een gratis kennismakingsgesprek, of stuur een bericht:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.