Preventief

Heb je geen gezondheidsklachten, aandoeningen of ziektes maar wil je wel preventief of omdat je lekkerder in je vel wilt zitten of je gewicht wilt veranderen je leefstijl aanpassen? Dan kan dit natuurlijk ook.

 

Door onze leefstijl aan te passen en gezond te gaan leven, kunnen we veel aandoeningen/ ziekten voorkomen of in ieder geval het risico op een aantal (chronische) ziekten verkleinen. Zo kunnen onder andere de risico's op kanker en diabetes type II aanzienlijk verkleind worden door gezond te leven. Een gezonde leefstijl biedt helaas geen garantie voor een leven zonder aandoeningen of ziekten. Niet alle ziekten kunnen alleen voorkomen worden door een gezonde leefstijl, bij het ontstaan van ziekten spelen ook andere factoren een rol, zoals erfelijkheid. 

Toch is het de moeite waard om nu in je gezondheid te investeren, want ook op korte termijn zul je jezelf energieker, krachtiger, gezonder, mooier, jonger en lekkerder in je vel gaan voelen door een gezonde leefstijl!

 

Gewichtsverlies of gewichtsvermeerdering met blijvend resultaat

Afvallen of aankomen op een gezonde manier die blijvend resultaat geeft. Om in gewicht te veranderen, moet je anders gaan leven. Soms al met kleine aanpassingen aan je eetgewoonten. Soms met meer moeite, maar je krijgt er veel voor terug. Met een goed gewicht zit je lekkerder in je vel. Je voelt je fitter. Je kunt gemakkelijker bewegen, raakt minder snel buiten adem en je hebt minder kans om ziek te worden.

 

Hoe?

Begeleiding bij gewichtsverandering en een gezondere leefstijl op een goede manier die bij jou past en die blijvend resultaat geeft kan je ik je geven als diëtist en als PowerSlim coach.