· 

Persbericht: PowerSlim afslankcoach

Persbericht: Diëtist Mirjam Achtereekte aan de slag als afslankcoach

 

Mooi onder één Kap is per 1 februari officieel benoemd tot Power Slim center.

Hiervoor heeft Diëtist Mirjam Achtereekte met goed gevolg de door diëtisten ontwikkelde Basic Academy van Power Slim gevolgd. Bij Mooi onder één Kap kun je vanaf nu terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het afvallen.

 

“Mijn cliënten hoorde ik steeds vaker over hun gewicht. Ze zaten niet lekker in hun vel, voelden zich opgeblazen, hadden weinig energie en wilden graag een paar kilo’s afvallen. Ik kreeg dan ook steeds vaker de vraag of ik ze ook kon helpen bij het afvallen. Dit heeft me aan het denken gezet want natuurlijk wilde ik mijn cliënten helpen met dit veel voorkomende probleem. Voorop stond wel dat het geen crash dieet moest zijn en dat men op een verantwoorde manier af zou vallen. Bij veel diëten ontstaat er het welbekende jojo-effect. Dit wilde ik voorkomen, ik wilde mijn cliënten iets blijvends kunnen bieden. Na goed onderzoek ben ik bij Power Slim terecht gekomen, waarna de keuze snel gemaakt was.” aldus Mirjam Achtereekte van Mooi onder één Kap.

 

“Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. Met Power Slim werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Ik coach je bij het bereiken van het gewenste streefgewicht en ik leer je oude eetgewoontes te vervangen voor verstandige en verantwoorde eetgewoontes. Je staat er niet alleen voor, maar we doen het samen. Gedurende de gehele afvalperiode, maar ook de periode erna. “

 

Volgens Diëtist Mirjam Achtereekte begint het afslankproces altijd bij jezelf: “Die knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met Power Slim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt meer bewust van hetgeen je eet én je geniet van de complimentjes van je omgeving.”

 

Mooi onder één Kap is een van de 250 centers in Nederland waar je dit afslankprogramma kunt volgen. Power Slim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van diëtist en voedingscoach Mirjam Achtereekte werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging. “De coaching wordt als heel prettig ervaren. Natuurlijk, alles begint bij de motivatie van de persoon zelf, maar een stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren, is belangrijk tijdens het hele afvalproces. Ik zorg ervoor dat iedereen bewust wordt van wat hij/zij eet en leer ze wat ze moeten doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad. Ook na het bereiken van het streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook! Dit geeft de afvaller een veilig gevoel”. Meer lezen? Klik dan hier.

PowerSlim proeverij

Om kennis te maken met PowerSlim en met mij als coach organiseer ik twee proeverijen. Hier kan je proeven dat de PowerSlim producten smakelijk zijn en vertel ik je meer over gezonde voeding en afslanken.  
Je bent van harte welkom op de proefdagen:

  • Zaterdag 3 maart van 15:00 tot 17:00
  • Maandag 5 maart van 19:00 tot 21:00

 

Je kan je kosteloos inschrijven. Ik hoop je bij de proeverij te zien!

 

Voor meer informatie of om Power Slim eens uit te proberen, neem dan contact met mij op via via 0651609604 of stuur een bericht:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.