Coronavirus en afspreken

 

Als zorgprofessional wil ik de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk voorkomen én ik wil dat iedereen aan zijn gezondheid, weerstand en immuunsysteem kan werken.

 

Wil je bij mij in de praktijk langskomen? Dat kan conform de opgestelde regels van het RIVM. Houd alsjeblieft ook de regels in acht, we schudden elkaar dus niet de hand en houden afstand. Bij een eventuele weging wordt de weegschaal, waar je bij bent, ontsmet.

 

Behoor je tot de risicogroep of heb je verkoudheidsklachten en/of koorts of wil je of kan je niet langs-komen dan kan er gekozen worden voor een telefonisch consult of video consult (beveiligd).

 

Nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Wil jij een kennismakingsgesprek of een intake inplannen? Neem dan contact met me op. Bel naar 06-51609604 of stuur een bericht:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Cliënten met een bestaande afspraak hoeven niets te doen, je wordt gebeld op de afgesproken afspraak. Wil je je afspraak verzetten dan kan dit tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos.

 

Tijdens het videobellen of telefonisch consult wordt, als je daar belangstelling voor hebt, ook uitgeweid over hoe je je immuunsysteem kunt verhogen zodat dat je minder vatbaar bent voor het coronavirus.

 

Heb je verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius?

Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Je hoeft de huisarts niet te bellen. Je klachten zijn mild.

 

Worden je klachten erger?

Je hebt koorts (meer dan 38 graden Celsius) en je hoest of ademt moeilijk? Dan moet je wel bellen met de huisarts of huisartsenpost. Neem bij ernstige klachten direct contact op.

 

De situatie zal per week en per nieuwe instructies van het RIVM bekeken worden en indien nodig de maatregelen aangepast worden. Ik dank je voor je begrip en ik hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Gezonde groet, Mirjam Achtereekte