12 weken traject

Ons lichaam is als een complexe "machine". Om ervoor te zorgen dat alles goed functioneert, is onderhoud noodzakelijk en de juiste "brandstof" nodig. Je verzorgt je lichaam aan de buitenkant, maar geef ook de binnenkant de aandacht die het verdient.

 

Dit traject bestaat uit een intensieve begeleiding met wekelijks contact en een verfrissende kijk op voeding en beweging. Een andere leefstijl wordt aangeleerd en deze is na 12 weken gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven. Ik ga je motiveren en je leren hoe je met goede voeding een "rijk" leven kunt leiden. Met als eindresultaat een gezonder, fitter en slanker lichaam. 

 

Door het 12 weken programma te volgen ontstaat er een verandering in je stofwisseling die ervoor zorgt, dat je lichaam in balans komt. Je valt af en voelt je beter zonder een ingewikkeld dieet te volgen. Al snel zal je meer energie krijgen en kom je lekkerder in je vel te zitten, waardoor je eigenwaarde zal vergroten!

 

Intensieve begeleiding, wat houdt het in:

Doelen stellen – plannen maken – acties uitvoeren – belemmeringen wegwerken – successen vieren – onderliggende patronen veranderen – volhouden en nog meer succes behalen!

 

Hoe gaan we dit samen doen?

We starten met een gratis kennismakingsgesprek. Gevolgd door een intakegesprek en vier keer een vervolggesprek inclusief lichaamsmeting, de overige zeven weken contact per email:

 

Week 1 Intakegesprek & lichaamsmeting: Wat wil je bereiken? Wat kan je op korte en langere termijn aan je eet- en leefpatroon veranderen om jouw doel te behalen.

Week 2 Email: Voedings- en eventueel klachtendagboek bespreken – evaluatie van 1e week 

Week 3 Gesprek & lichaamsmeting: Wat is er gelukt in twee weken?

Week 4 en 5 Email: Wat valt tegen, wat zijn lastige punten? Wat heb je nog nodig?

Week 6 Gesprek & lichaamsmeting: Belemmeringen, tegenslagen en successen. 

Week 7 en 8 Email: Hoe is jou vooruitgang en wat zou anders kunnen.

Week 9 Gesprek & lichaamsmeting: Wat heb je nodig om je nieuwe eetpatroon vol te houden? Welke situaties hebben aandacht nodig?

Week 10 en 11 Email:  Als hierboven. Welke stappen zijn er gezet naar een gezonder eet- en leefpatroon?  Welke stappen kunnen nog gemaakt worden. 

Week 12 Gesprek, lichaamsmeting & evaluatie: Hoe zorg je blijvend goed voor jezelf? 

 

Wat is de basis van de adviezen?

De basis van de adviezen zijn jouw doelen, wensen en mogelijkheden. Eventueel rekening houdend met allergieën / intoleranties,  klachten, aandoeningen en ziekten. Advies is persoonlijk en op maat gemaakt. De juiste voeding is voor iedereen anders en kan het verschil maken.

 

Jouw investering:

Tijd, inzet en € 385,- (of 5 x € 77,00). Hiervan wordt € 180,00 vanuit je basis zorgverzekering vergoed. Voor volwassenen is het eigen risico van toepassing. Voor kinderen / jongeren onder de 18 jaar geldt het eigen risico niet. 

Diverse aanvullende pakketten vergoeden nog extra tijd. Raadpleeg je polis in hoeverre je zorgverzekering dieetadvisering aanvullend vergoed of bekijk de site van Independer.

 

Jouw winst:

Je energievoorraad gaat omhoog.

Je krijgt een jongere uitstraling door gezonde voeding.

Kwaliteit van het leven gaat omhoog doordat je gezonder wordt.

Je gaat niet minder eten, maar anders.

Het is geen dieet, maar een andere leefwijze.

 

Losse consulten

Als je het 12 weken traject niet passend vindt, dan zijn losse consulten ook mogelijk.

 

Na 12 weken voel je je gezonder, energieker, jeugdiger en slanker. 

Wil je je gezondheid en lifestyle verbeteren in 12 weken? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel naar 06-51609604 of stuur een bericht:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.