afslanken · 01. februari 2018
Mooi onder één Kap is per 1 februari officieel benoemd tot Power Slim center. Hiervoor heeft Diëtist Mirjam Achtereekte met goed gevolg de door diëtisten ontwikkelde Basic Academy van Power Slim gevolgd. Bij Mooi onder één Kap kun je vanaf nu terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het afvallen.
29. november 2017
Het avondje van Sinterklaas komt er weer aan en ik wil zelf gezonde & lekkere pepernoten maken. Dus vandaag mijn doos vol met recepten doorgespit. Deze week de ingrediënten halen en van het weekend de pepernoten maken.
30. juli 2017
Wil je ook een strakker figuur, sterkere spieren, betere conditie en meer energie? Dit kan je allemaal krijgen als je mee doet aan de After-Summerbreak Challenge. Deze challenge bestaat uit wekelijkse groepstraining/ een workshop/ individuele voedingsadviezen/ recepten en boodschappenlijstjes, tips en informatie over gezonde voeding en beweging.
12. juli 2017
"Gezonde Smoothies" workshop - Anders Eten - Tijdens de "Gezonde Smoothies" workshop wordt antwoord gegeven of een smoothie nu wel of niet gezond kan zijn. Waar een gezonde smoothie aan zou moeten voldoen en wat je er juist niet in moet doen. Is een groene smoothie gezonder dan een andere kleur smoothie? Ook wordt er stil gestaan bij hoe en op welk moment van de dag je een smoothie het beste kan “eten”.